Wie is Hart 4 Security?

Hart 4 Security is een distributeur van databeveiliging in hart en nieren. Wij bieden en adviseren gebruiksvriendelijke oplossingen voor het beveiligen van datagegevens. Denk hierbij aan hoogwaardige beveiligingen van laptops, desktops, beveiligingscamera’s en USB opslagmedia.

Wat doet Hart 4 Security?

  • Wij leveren en adviseren in desktops en laptops

  • Wij leveren en adviseren in beveiligde oplossingen voor databeveiliging

  • Wij bieden maatwerkoplossingen in IT beveiliging

  • Wij installeren crypto modules

  • Wij leveren diensten voor management oplossingen

Wat is de visie van

Hart 4 Security?

Het werken met datagegevens kan efficiënter, gebruiksvriendelijker, veiliger en goedkoper. De technologie verandert dagelijks en aanvalstechnieken zijn aan de orde van de dag. Hart 4 Security brengt deze technieken duidelijk in kaart. Hierdoor kunnen risico’s zoals boetes en imagoschade worden beperkt. Met deze bewustwording worden geleidelijk nieuwe en slimme oplossingen binnen ons assortiment toegevoegd.

Waarom werken met

Hart 4 Security?

We weten dat het investeren in databeveiliging hoog kan oplopen. Daarom geven we graag helder en vrijblijvend advies, waarom een investering goed kan zijn. Door te kiezen voor geen of goedkope oplossingen, heb je als organisatie een vergroot risico om de controle over datagegevens te verliezen. Dit wil je niet. Hart 4 Security helpt je graag met het opzetten van een passend plan om risico’s in kaart te brengen en schades te voorkomen.

Maak een afspraak met ons

Wil je meer informatie over onze producten en diensten maak dan een afspraak en wij helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen

Hart 4 Security biedt maatwerk en werkt oplossingsgericht. Door de wensen goed te inventariseren voorkomt Hart 4 Security dat je onnodige kosten maakt. Samen met onze partners bieden wij die oplossingen voor ieder budget.

Wat zijn de pijnpunten van datalekken?

Door de AVG zijn richtlijnen gesteld. Als organisatie moet je inzicht hebben in en controle houden op de datastromen van persoonsgegevens. Door hier conform de gestelde richtlijnen mee om te gaan, voorkom je onnodig hoge boetes en imagoschade.

 

Met de groei van mobiele apparaten gaan we een nieuw tijdperk in. Zonder ons ervan bewust te zijn, hebben we hier dagelijks mee te maken. Hiervoor heeft Hart 4 Security twee gebruiksvriendelijke DLP (Data Loss Prevention) oplossingen als een extra beveiliging en beheer van deze apparaten.

© 2019 Hart 4 Security I Nederland

  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon